MENU
SLUITEN
  • Vandaag geopend tot 18:00 uur
  • Herenstraat 15, 8102 CN Raalte
SPORTLAB

Intersport sportlab ONDERZOEK, ANALYSE, ADVIES. DAT IS HET LAB IN DRIE WOORDEN.

Swipe voor een afspraak

In dit LAB werken geen medewerkers in witte jassen met latex handschoenen en mondkapjes. Integendeel. Het LAB is een ruimte waar gezwoegd, gezweet en getest wordt. Waar fysieke inspanningen worden gemeten met de laatste technologie. Waarom? Om prestatiegerichte sporters en topteams te helpen met blessurepreventie en een betere performance. Het Lab is een initiatief dat aansluit bij onze filosofie. In onze visie is het verkopen van een product onverantwoord als er geen goede onderbouwing is. 

  • Betere performance
  • Blessurepreventie
  • Perfecte footprint

De perfecte footprint

In de afgeschermde ruimte op de bovenste verdieping wordt de perfecte ‘footprint’ in 3D gemaakt. Zowel in stilstand als in beweging. Door precies te analyseren hoe een voet zich gedraagt in actieve en passieve situaties, kan de juiste schoen geadviseerd worden. Niets nieuws zult u misschien denken. Toch wel. De resultaten uit het LAB zijn vele malen gedetailleerder dan bijvoorbeeld de reguliere ‘loopbandmeting’ die je in veel sportzaken doet. Daarnaast helpt de uitslag podologen en fysiotherapeuten bij het diagnosticeren van een klacht of bij het bepalen van een behandeling. 

Momenteel zijn 5 medewerkers opgeleid tot voetkundig specialist. Zo willen wij onze service toegankelijk maken voor elke sporter; recreant, prestatiesporter of prof.

Verhoog de individuele prestaties van je team

Maak direct online een afspraak