MENU
SLUITEN
  • Vandaag geopend tot 18:00 uur
  • Herenstraat 15, 8102 CN Raalte

Als een bedrijf de respectabele leeftijd heeft bereikt van 107 jaar, dan zou je verwachten dat het er allemaal wat rustiger aan toe gaat. Bij Intersport Schutte aan de Herenstraat 15 in hartje Raalte lijkt eerder de turbo aangezet te zijn...

Han Schutte

Intersport Schutte
Eigenlijk lijkt de huidige sportwinkel op veel punten niet meer op de vroegere sportzaak. “Toen verkocht je van 9 tot 6 uur de spullen en dan trok je de deur achter je dicht. Dat ligt nu heel anders. Er zijn minder sportzaken maar digitaal is de concurrentie enorm geworden. We hebben zelf ook meerdere webshops. Ik ben wel benieuwd hoe de balans wordt tussen de verkopen via de webshops en de winkel,” zo zegt eigenaar Han Schutte , de derde generatie aan het roer van de zaak. Hij wordt daarbij gesteund door bedrijfsleider Peter Kalkman.

Kennis , kunde en kwaliteit
Trouwens, digitaal of niet, veel zaken zijn ook helemaal niet veranderd. “Kennis en kunde van de medewerkers, kwaliteit, waar voor je geld, dat is altijd belangrijk gebleven. Daarin zijn we altijd diezelfde klassieke sportzaak gebleven. Han: "Ik zeg vaak, het moet hier altijd naar sport stinken!”

Al meer dan 100 jaar sport!